Ritual pentru a castiga un proces,pentru a ajuta pe cineva sa rezolve chestiuni legale

Se face in faza lunii –in descrestere.

1 lumare alba

Unt

Rozmarin

8 Frunze dafin pentru a ne asigura triumful ,victoria

Musetel Flori pentru a calma procesul si pe cei care judeca cauza

Eucalipt pentru a reimprospata totul

Miere sa indulcim situatia

Ulei Frunze dafin pentru victorie

Intr-un recipient punem aprox 50 grame unt,apoi rozmarin ,apoi frunzele de dafin rupte in bucati cat mai mici ,apoi adaugam musetelul ,apoi eucaliptul ,apoi mierea si uleiul de Frunze de dafin.

Amestecam bine toata ingredientele si ne rugam sa se resolve totul in favoarea noastra,sa iesim victoriosi si trimfatori ,sa castigam procesul,sa avem castig de cauza si  lasam recipientul pe o terasa sau balcon la lumina lunii in descrestere.

Ziua urmatoare in recipient ,sub unguent punem poza persoanei pe care vrem  sa o ajutam sau poza noastra daca noi avem procesul si scriem pe verso-ul pozei ce dorinta avem (sa castigam procesul din data de…/ sa rezolv problema legala cu actele …).Peste unguent punem 7 oua si in fecare zit imp de 10 zile aprindem lumanarea alba si ne rugam cu tarie ca procesul se va rezolva in favoarea noastra.Dupa 10 zile ,se va arunca totul.

Recomandari : sa nu se schimbe sau inlocuiasca nici un ingredient

Cand facem ritualul , trebuie sa fim relaxati ,optimisti si increzatori ca vom castiga procesul ;sa nu facem ritualul ca un test sa vedem daca funtioneaza sau nu.