Ritual pentru a castiga un proces,pentru a iesi triumfator in chestiuni legale

-1 lumanare albastra

-busuioc

-farfurie alba

-ulei de frunze dafin

-poza persoanei care are proces sau actele care urmeaza sa se solutioneze in urma procesului.

Se pune poza persoanei care are proces sau actele care urmeaza sa se solutioneze in urma procesului sub farfurie .Pe farfurie punem lumanarea albastra pe care punem ulei de frunze dafin pentru a ne asigura triumful .Cuprindem lumanarea cu ambele maini si ne rugam cu credinta ca procesul din data de il vom castiga ,ca vom iesi triumfatori ,iar judecatorii de vor acorda noua castig de cauza.

Peste lumanarea unsa cu ulei ,punem busuioc si repetam procedeul : ambele maini si ne rugam cu credinta ca procesul din data de il vom castiga ,ca vom iesi triumfatori ,iar judecatorii de vor acorda noua castig de cauza.

Langa lumanare punem 3 frunze dafin in forma de triunghi.

In fiecare zit imp de 15 zile ,aproximativ la aceeasi ora aprindem lumanarea timp de 10 min si ne rugam cu credimta si tarie ca procesul din data de il vom castiga ,ca vom iesi triumfatori ,iar judecatorii de vor acorda noua castig de cauza.

Dupa 15 zile ,se arunca totul .

Recomandari : sa nu se schimbe sau inlocuiasca nici un ingredient Cand facem ritualul ,sa fim relaxati ,optimisti si increzatori ca vom castiga procesul ;sa nu facem ritualul ca un test sa vedem daca funtioneaza sau nu.